FødevareWatch

Arlas gyldne selskab gør klar til kæmpe vækstspring

Interview: Specialisterne i Arlas datterselskab Danmark Protein er nok det tætteste, man kommer på alkymister i mejeriindustrien. De formår at forvandle et flydende spildprodukt til knasende tørt, hvidt guld, der rives væk af kunderne og hjembringer de højeste indtjeningsmarginer i branchen.

Arlas datterselskab Danmark Protein vokser eksplosivt og ansætter flere og flere medarbejdere på fabrikken i Vestjylland. Der er planlagt store udvidelser i år og næste år. | Foto: Casper Dalhoff

På markerne ude i Vestjylland har Arla lagt et funklende guldæg af et datterselskab, som tjener en halv milliard kroner om året på noget, der minder en hel del om at forvandle vand til vin.

Når man har fundet sådan en opskrift, vil man naturligvis gerne producere endnu mere. Derfor pumper Arla i år hundreder af millioner kroner ind i den vestjyske fabrik.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fynsk frugtkoncern fordobler resultatet

I et år hvor omsætningen i Orskov Foods er gået tilbage med hele 11 pct., har den fynske frugtkoncern formået at løfte bundlinjen tilbage på rekordniveau. Lavt prisniveau presser fortsat dansk frugtavl hårdt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier