FødevareWatch

Ny fabrikschef i Danish Crown

Danish Crowns slagteri i Sæby skal i fremtiden ledes af Jesper Sørensen. Han tager over efter Leif Brøndum Nielsen, der går på pension.

Foto: Gregers Tycho/Polfoto/Arkiv

Jesper Sørensen, der hidtil har været leder af afdelingen for arbejdsstudier i Danish Crown, bliver ifølge slagterikoncernen ny fabrikschef for Danish Crowns slagteri i Sæby.

Han overtager rollen efter, at hidtidig fabrikschef Leif Brøndum Nielsen har vlagt at gå på pension.

"Valget er faldet på Jesper, fordi han både har en stærk faglig baggrund som slagter, han har ledelseserfaring, og så har han gennem en årrække haft et tæt samarbejde med de faglige organisationer," udtaler Per Laursen, der er produktionsansvarlig i Danish Crown Pork.

37-årige Jesper Sørensen begyndte i lære som slagter i 1997 og har siden været i Danish Crown. Senest har han siden 2009 været leder af afdelingen for arbejdsstudier, hvor han har haft ansvaret for godt 20 medarbejdere.

"Jeg ser det som en fantastisk mulighed at blive fabrikschef i Sæby, og jeg glæder mig til at bygge videre på alt det, Leif har stået for i sin tid som fabrikschef. Slagteriet i Sæby har i mine øjne en meget stærk kultur, og der er et nærmest urokkeligt sammenhold. Jeg var selv utroligt glad for at arbejde på slagteriet i sin tid, og derfor har Sæby altid haft en særlig plads i mit hjerte," udtaler Jesper Sørensen.

Jesper Sørensens job overtages af Tom Nielsen, der kommer fra et job som fabrikschef hos Tican/Tönnies i Thisted.

Færre fyringer end først varslet på Danish Crown

Erfaren direktør har forladt jysk slagteri

Listeria-sag skærer store lunser af Delika-regnskab

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier