FødevareWatch

Leder på DTU's nye Foodlab vil forlænge mads holdbarhed

DTU's nye projekt Foodlab får en mand i spidsen, som magasinet Rolling Stone sidste år kårede som en af verdens 25 mest innovative personer. En af hans ambitioner er at finde finde nye måder at forlænge mads holdbarhed på.

I 2017 kårede magasinet Rolling Stone ham, som en af verdens 25 mest innovative personer, der forandrer verden.

Navnet er Roberto Flore, og indtil nu har han ledet kulinarisk forskning og udvikling i den selvejende organisation Nordic Food Lab.  Den blev oprindeligt etableret af Noma-køkkenchef René Redzepi og Claus Meyer og har været en del af Københavns Universitets Institut for Fødevarevidenskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier