FødevareWatch

Madklubben-ejer sætter direktørjagt på hold

Restaurantkæden Madklubbens ejerleder Anders Aagaard har trykket på pauseknappen i jagten på en direktør, der kan tage nogle af opgaverne, som ligger på hans eget bord. De mulige emner tror ikke på, at stifteren kan lade være med at blande sig.

Foto: Peter Klint / Ritzau Scanpix

Anders Aagaard, der står bag restaurantkonceptet Madklubben, som i dag tæller 16 restauranter der sidste år leverede et samlet overskud på 15 mio. kr., har gennem lang tid ledt efter en direktør, der kan stå i spidsen for forretningen Madklubben.

Til Børsen siger Anders Aagaard nu, at den rekruttering er sat på pause, efter at han har haft problemer med at finde en person, som er klar til at have direktørstolen med den passionerede ejerleder i baggrunden.

"Folk blev tændte af det og sagde så nej tak. De sagde: Kontakt mig igen, når du har solgt 51 pct. til en kapitalfond eller et eller andet, fordi det der med at arbejde for en ejerleder. Vi ved, du kommer til at blande dig," fortæller han til avisen.

Derudover mener han, at restaurantforretningens størrelse er problematisk, fordi den på den ene side er en forholdsvis stor spiller, men samtidig ikke er ret etableret, når det kommer til bestyrelseslokaler med lange mødeborde etc.

14 restaurantkæder går sammen for at fremme ansvarlighed

Lars Seier om Geranium: Der er pænt overskud nu

Madklubbens nej til overenskomster vækker kritik

Madklubben gik kraftigt tilbage i 2016 - forventer fremragende år i '17

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier