FødevareWatch

Pressede HKScan på vej med finske fyringer

Den store finske slagterikoncern HKScan fortsætter jagten på en bedre indtjening. Det kan koste op til 211 finske medarbejdere jobbet.

Foto: HKScan/PR

I et forsøg på at hente økonomiske gevinster gennem rationaliseringer har den finske slagterikoncern HKScan netop meddelt, at 211 stillinger kan blive nedlagt.

Vores mål er en signifikant forbedring af fleksibiliteten og effektiviteten i vores produktion. for derigennem at forbedre konkurrenceevnen og profitabiliten i forretningen," udtaler Sami Sivuranta, der er operationelt ansvarlig i HKScan, i en fondsbørsmeddelelse.

De planlagte tiltag kommer blandt andet til omhandle en gennemgang af produktionerne i Forssa, Mikkeli, Paimio og Outokumpu, mens selskabets nye slagteri i Rauma går fri.

Hvor store følger gennemgangen og tiltagene får for de finske medarbejdere, det er endnu for tidligt at sige, ligesom det samlede antal fyringer ikke er plads før senere på året.

Pengene fosser ud af dansk slagterikoncern

Tidligere HKScan-direktør overtager roret i Atria Danmark

HKScan investerer tocifret millionbeløb i svensk fabrik

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier