FødevareWatch

Opkøbsspekulationer sender fødevarekonkurrenter op

Forlydender om en fusion mellem de store fødevareselskaber Pinnacle og ConAgra får begge selskabers aktiekurs til at stige.

Foto: PR / Conagra

Den amerikanske fødevarekoncern Pinnacle stiger i torsdagens aktiehandel i USA, da der er forlydender om, at konkurrenten ConAgra har henvendt sig om en sammenlægning.

Det skriver Bloomberg News med henvisning til unavngivne kilder med kendskab til sagen.

Aktien i Pinnacle stiger 3,0 pct., mens ConAgras aktie steg så meget som 2,2 pct., men siden er faldet tilbage til neutralt niveau.

Både Pinnacle og ConAgra gør sig i forproducerede, frosne fødevarer. Pinnacle ejer brandnavne som Bird's Eye, Mrs. Butter-Worth's og Log Cabin, mens ConAgra har mærker som Frontera, Hunts, Rotel og Blake's.

Pinnacle har en markedsværdi på knap 8 mia. dollar. ConAgras markedsværdi er på godt 15 mia. dollar.

Den aktivistiske investeringsfond Jana har i april opfordret Pinnacle til at overveje de strategiske muligheder, herunder et frasalg, efter at fonden købte sig til en ejerandel på 9,5 pct.

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier