FødevareWatch

Bøfhus-formand: Det er ikke nogen lille opgave

Udfordringerne står i kø i den 34 år gamle Jensen Bøfhus-koncern, som for øjeblikket lever på bankens nåde. Bestyrelsesformand Torben Frigaard Rasmussen tror dog stadig på overlevelse.

Foto: Joachim Adrian

Lyspunkter er der ikke umiddelbart mange af i den pressede fynske Jensens Bøfhus-koncern, der i seneste regnskabsår levererede et rekordstort minus på i alt 163 mio. kr. Med en stribe tiltag og aktiviteter forsøger ejer Palle Skov Jensen og direktør Dorte Gleie at sikre koncernens fremtid.

Ifølge Børsen har salg af ejendomme og kunst ikke bidraget med de værdier, som de var bogført til at have, og det kostede i 2017 nedskrivninger for 74 mio. kr. Derudover bidrog driften i restauranterne også stadig med et minus på 31 mio. kr., men det er der planer om at ændre gennem en omfattende spareplan, en spareplan som bestyrelsesformand Torben Frigaard Rasmussen tror på kan vende skuden.

"Jeg tror på planen. Det skal vi nok lykkes med, men som regnskabet viser, så er det ikke nogen lille opgave," siger Torben Frigaard Rasmussen til avisen.

Som led i spareprogrammet lukkede man lukkede sidste år syv restauranter og tre i begyndelsen af i år. I dag består Jensens Bøfhus af lidt over 30 restauranter i Danmark, Sverige og Norge.

Banken holder Jensens Bøfhus i live i 18 måneder

Jensens Bøfhus-ejer vil sælge jord for millioner

Rejecocktailen er tilbage hos Jensens Bøfhus

Presset bøfhus-ejer købt ud af "legendarisk værtshus"

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier