FødevareWatch

Jensens Bøfhus-ejer vil sælge jord for millioner

Siden år 2000 har Jensens Bøfhus med stifter Palle Skov Jensen i front opkøbt jord og ejendomme for 12,7 mio. kr. Ifølge Børsen forsøger den kriseramte restaurantkoncern nu at komme af med af med aktiverne.

Foto: Joachim Adrian

Den fynske restaurantkoncern Jensens Bøfhus jagter tilsyneladende fortsat likviditet, der kan understøtte driften af de mange restauranter, som konkurrerer i et stadig voksende restaurationsmarked.

Ifølge Børsen forsøger koncernen med stifter Palle Skov Jensen i spidsen at komme af med nogle af de ejedomme og den jord, som man siden 2000 har købt for 12,7 mio. kr. tæt ved Bogense på Nordfyn.

Koncernen havde i starten af 2017 en massiv gæld på 160 mio. kr. til banken SEB, og i perioden siden har koncernen af flere omgange solgt værtshus, hovedsæde og kunst for at nedbringe gælden.

"Vi kigger på alle vores aktiver lige nu. Især dem, der ikke tilfører værdi til vores kerneforretning," sagde adm. direktør Dorte Gleie til Børsen i november.

Presset bøfhus-ejer købt ud af "legendarisk værtshus"

Jensens Bøfhus vil sælge hovedsæde

Bøfhusdirektør: Vi er i en Lego-situation

Jensens Bøfhus lukker restauranter for at vende nedgangen

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier