FødevareWatch

Nordjysk champignonproducent ærgrer sig over konkurrents lukning

Danmarks største champignongartneri Egehøj Champignon lukker ned, og det giver dystre udsigter, mener en konkurrerende producent.

Foto: MICHAEL MOTTLAU

Da nyheden om, at Egehøj Champignon i Veflinge på Nordfyn lukker ned, brød ud tidligere i maj, kom det som et chok for de to tilbageværende danske champignongartnerier, sjællandske Tvedemose og nordjyske St. Restrup Champignon.

Stort champignongartneri lukker – alle medarbejdere mister jobbet

Det skriver Fyens Stiftstidende.

En konkurrent mindre kan lyde positivt, men det forholder sig stik modsat. Det mener Per Simonsen, der ejer St. Restrup Champignon mellem Nibe og Aalborg i Region Nordjylland.

"Det giver dystre udsigter, og det kan meget nemt komme til at skade os. Vi kommer til at få problemer med at forsyne markedet. Egehøj var nok den største producent i Danmark, og når du så tager 50 pct. af den danske produktion ud, får du nogle huller, som skal fyldes op igen, men det kan vi jo ikke bare lige gøre, lyder det fra den nordjyske champignonproducent," siger han til avisen.

Tvedemose ønskede ikke at kommentere på nyheden over for Fyens Stiftstidende, men erkendte, at nyheden var et chok.

Stort champignongartneri lukker – alle medarbejdere mister jobbet

Champignon-selskab leverer bedste resultat i flere år uden at vide hvordan

Mere fra FødevareWatch

Supermarkedets prisskilte står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” blandt politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet ventes at blive centralt i valgkampen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier