FødevareWatch

Nordjysk konditor rydder ud i bagværk og hæver bundlinjen markant

En oprydning i sortimentet af dybfrosne kager får bundlinjen hos Bæchs Conditori til at tage et sving op. Resultatet er dog stadig ikke på selskabets niveau i 2013.

Foto: PR Bæchs Conditori

Bæchs Conditori, der specialiserer sig i dybfrosne kager og desserter, har gennemgået et par beskedne år, efter et massivt dyk på bundlinjen i år 2014.

Det 140 år gamle konditorselskab fra Hobro gik fra et plus på 2,6 mio. kr. i 2013 til et minus på knap 2,9 mio. kr. året efter. Årsagen var en kombination af prispres, "volumenforstoppelse", dårlig leveringsgrad og implementering af nyt IT-system, fortæller direktøren til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier