FødevareWatch

Producent: Salmonella-mistanke på økologisk oksekød afblæst

Mistanke om forekomst af salmonella i et parti økologisk oksekød fra Gris Lam & Co fra Hedehusene, som i påsken blev kaldt tilbage fra Nemlig.com og Irma-butikker, er ifølge producenten blevet afblæst.

Foto: FINN FRANDSEN/POLFOTO/ARKIV

Lørdag aften udsendte Fødevarestyrelsen en pressemeddelelse, hvori der blev advaret om en mistanke om salmonellaforekomst i et parti økologisk hakket oksekød fra producenten Gris Lam & Co fra Hedehusene ved Roskilde.

Kødet, der var produceret 12. marts, og som var solgt i Irma-butikker og via Nemlig.com, blev kaldt tilbage af producenten, skrev Fødevarestyrelsen.

Ifølge Fødevarestyrelsen var det en af virksomhedens egenkontrolprøver, som viste mistanke om salmonella, men Gris Lam & Co afviser i en mail sendt til FødevareWatch, at der er mistanke om en salmonellaforekomst.

Ifølge virksomheden var prøven negativ.

Holdbarhedsdatoen for de varer, som er produceret 12. marts, er overskredet, og Fødevarestyrelsen opfordrer forbrugerne til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller at kassere det, hvis det har fundet vej til fryseren.

Minister vil sende tarmbakterie til tælling

Færre farlige fødevarer når butikkerne

Esben Lunde: Eksport er altafgørende afsæt til kommende forhandlinger om fødevareforlig

Salmonella er på vej tilbage

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier