FødevareWatch

Minister kaldt i samråd om fødevareudbud

Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet og Radikale Venstre skubber nyt liv i debatten om, hvorvidt danmarkshistoriens største offentlige fødevareudbud bør opdeles i delkontrakter.

Foto: PR/Finansministeriet

Minister for offentlig innovation, Sophie Løhde (V), er kaldt i samråd af Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet og Radikale Venstre på baggrund af polemikken om det milliardstore fødevareudbud 50.90 fra Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI).

Det skriver Altinget.

Politikerne fra de respektive partier er utilfreds med den store kontrakt, som 51 kommuner var tilsluttet, indtil den under stor opmærksomhed blev bragt til ophør tidligere i år. Kontrakten var ikke opdelt i delkontrakter, og det skal ministeren nu forklare.

"Det var med ret store øjne, da vi hørte, at det nærmest kun er en lille håndfuld af de allerstørste engroskæder, der kunne komme i betragtning til det her konkrete udbud. Det, synes vi, er en skam, og det vil vi gerne have regeringen til at lave om på. Derfor vil vi gerne bruge samrådet til at lade regeringen komme til den samme erkendelse," begrunder Socialdemokratiets fødevareordfører, Simon Kollerup, til mediet.

SKI går i gang med genudbud af milliardkontrakt

SKI til genmæle mod Dansk Cater: Vores anke er i alles interesse

SKI anker kendelse i sag om milliardudbud

Hørkram undersøger mulighed for erstatning i sag om milliardudbud

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier