FødevareWatch

Får Papa Paul sin tredje stjerne nu? Mød manden, der førte Michelinguiden ud i ingenmandsland

Indsigt: Henne Kirkeby Kro er en nærmest naturstridig succes. En tostjernet Michelin-restaurant midt ude i ingenting. Vi har pustet ud og mærket kraften sammen med chefkokken Paul Cunningham.

To turister vandrer i den knæhøje natur og ankommer til kroen ad bagvejen. Hun er en østriger med shorts og solbriller, han er en franskmand med sixpence og skægstubbe, og de er begge sultne denne solrige eftermiddag i sommeren 2016.

Claudia og Sebastian - som turisterne hedder - trykker næsen mod et af vinduerne og spørger så en tjener, om der er et ledigt frokostbord. Svaret er nej, desværre, for selv om kroens eneste naboer er en antikvitetshandler og en kirke på hver sin side af en lang landevej, der skærer sig mellem nåleskove, lyng, klitter, grøfter, marker, vandløb og naturistcampingpladser, så er alle borde booket både i dag, i morgen og i overmorgen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier