FødevareWatch

Mindre grossister øjner nye muligheder efter SKI-sag

Det er ikke kun Hørkram og Dansk Cater, der med spænding afventer en reaktion fra SKI i sag om danmarkshistoriens største fødevareudbud. Også mindre aktører følger sagen og håber, at de kan genvinde de kroner, som de tabte ved milliardkontraktens begyndelse.

Foto: POLFOTO

Sagen om danmarkshistoriens største offentlige kontrakt på fødevareområdet, der står til at blive annulleret, bliver fra tilskuerrækkerne fulgt med lup af mindre grossister.

9. februar kom det frem, at Klagenævnet for Udbud havde givet Dansk Cater medhold i en række punkter i en klagesag mod den offentlige indkøbscentral, SKI. Nu overvejer SKI at anke kendelsen. Og mens kendelsens konsekvenser endnu er uvisse, øjner flere kødgrossister i kølvandet på kendelsen en mulighed at få en luns af de offentlige kroner i fremtiden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Professor: Klimavenlig mad skal normaliseres

På samme måde, som elbilerne spreder sig og i højere grad bliver normen i fremtidens bilpark, skal danskernes lyst til klimavenlige fødevarer igennem en proces, hvor det bliver normalen at spise mere grønt, mener professor Katherine Richardson, der er medlem af Klimarådet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier