FødevareWatch

Arla-direktør: Marginerne i ingrediensforretning er fire gange over gennemsnittet

Arlas nye investeringsplan tilfører store midler til selskabets ingrediensforretninng. Området giver et "bedre og hurtigere afkast end andre steder i Arla," fortæller koncernøkonomidirektør Natalie Knight.

Tirsdag aften kom det frem, at Arla har søsat en historisk stor investeringsplan for 2018, som i alt omfatter investeringer for næsten 4 mia. kr. En stor del af investeringerne er øremærket mejerikoncernens mest lønsomme forretningsområde, Arla Foods Ingredients, der laver specialingredienser til det hurtigt voksende marked for modermælkserstatning og børneernæring.

I år skyder Arla 750 mio. kr. i ingrediensforretningen, og det skyldes ikke mindst, at marginerne i den del er forretningerne er meget høje.

Det skriver Børsen.

"Ingrediensområdet giver helt klart bedre og hurtigere afkast end andre steder i Arla. Jeg vil ikke ud med marginerne på enkelte områder. Det varierer også meget. Men marginerne i Arla Foods Ingredients under et er fire gange så høje som gennemsnittet i resten af vores forretning," siger Arlas koncernøkonomidirektør, Natalie Knight, til Børsen.

Fødevareminister jubler over Arlas danske investeringslyst

Overblik: Her er Arlas store investeringsplan

Arla indleder historisk investeringsoffensiv

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier