FødevareWatch

Hotelkæde henter fødevaredirektør i Kødgrossisten

Hotelkæden Scandic har fået ny chef for den del af forretningen som omhandler fødevarer og drikkevarer. Han kommer fra et job som direktør i Kødgrossisten.

Karsten Felvang Nielsen er blevet udpeget som hotelkæden Scandics nye direktør for Food & Beverage i Danmark.

Det skriver Scandic i en meddelelse.

Den nye direktør kommer fra en stilling som direktør for Foodservice Danmark-selskabet Kødgrossisten, der blandt andet producerer kødprodukter til hoteller, restauranter og caféer.

På posten som fødevare- og drikkevaredirektør i Scandic tager han over efter Jens Christian Andersen, der ved årsskiftet tiltrådte som forretningsdirektør for Meyers Contract Catering. Jens Christian Andersen var landedirektør for Scandic Hotels danske F&B-forretning i to år.

Om sit nye job siger Karsten Felvang Nielsen:

"Jeg er utrolig glad for at tiltræde i så spændende en stilling. Scandics F&B-produkt har allerede gennemgået en fantastisk udvikling, som jeg glæder mig til at drive fremover. Udover arbejdet med de eksisterende 24 hotellers restauranter og barer, ser jeg naturligvis også frem til at lede F&B-udviklingen på de fem store hotelprojekter, Scandic har i pipelinen i København og Aarhus."

Forud for sine otte år i Kødgrossisten, hvor Karsten Felvang Nielsen var del af Foodservice Danmarks ledergruppe, har han tidligere også haft ledende positioner hos Unilever Food Solutions Denmark og Catering Engros A/S.

Karsten Felvang Nielsen tiltræder d. 1. maj 2018 og vil referere til adm. direktør Jens Mathiesen, ligesom han vil indgå i Scandics danske Country Management Team.

Løgismose Meyers har fundet afløser for succesfuld kantinedirektør

Scandic indgår ny fiskeaftale med Dagrofa-selskab

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier