FødevareWatch

Nordjysk Fødevareerhverv har fundet ny direktør

I efteråret sagde foreningens direktør gennem en årrække op. Nu er en ny skikkelse klar til at sætte sig i den ledige stol.

Nordjysk FødevareErhverv beskæftiger sig bl.a. med fiskeri. Foto: Gorm Olesen/Jyllands-Posten

Den 1. februar tiltræder 53-årige Eva Nautrup stillingen som direktør for Nordjysk Fødevareerhverv, der har stået ledig, siden Hans Henrik Bruhn i efteråret opsagde stillingen efter 4,5 år på posten for at søge "nye udfordringer".

Eva Nautrup har mange års erfaring fra fødevarebranchen, hvor hun bl.a. har haft stillinger i Royal Greenland, Rose Poulty og Tulip, hvor hendes arbejdsområder i særlig grad har været inden for marketing og innovation.

"Det er vigtig for os, at sekretariatet har en virksomhedsrettet bottom up-tilgang, og at der er en tæt og vedvarende dialog med de enkelte virksomheder, så vores ydelser og rådgivning tager udgangspunkt i de konkrete behov, og det håber vi at styrke med ansættelsen af en direktør med baggrund i flere fødevarevirksomheder," udtaler formanden for bestyrelsen Henrik Mikkelsen.

Eva Nautrup har siden 2012 haft en selvstændig rådgivervirksomhed, hvor hun har rådgivet inden om fødevare-, erhvervs- og forretningsudvikling, oplevelsesøkonomi, brugerdreven innovationen, forbrugerindsigt og sociale medier.

Ny direktør på vej i Nordjysk Fødevareerhverv

Fiskeselskaber må arbejde sammen i forandret marked

Nyt konsortium vil styrke nordvestjysk fiskeri

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier