FødevareWatch

Findus-ejer køber pizza-brand for mere end halvanden mia kr

Det amerikansk-ejede frostselskab Nomad Foods, som ejer Findus, har gennemført opkøbet af en britisk pizzaproducent.

Foto: Colourbox

225 mio. euro er, hvad det endte Findus-ejerne i Nomad Foods at overtage pizzabrandet Goodfellas Pizza og selskabet Green Isle Foods.

Det skriver Foodbev.com.

Beløbet, som i danske kr. svarer til 1,68 mia. kr., kan de glæde sig over at kunne sætte ind på bankbogen hos 2 Sisters Food Group, der er datterselskab til Boparan Holding. Boparan Holding er angiveligt Storbritanniens næststørste fødevaregruppe målt på omsætning.

Handlen omfatter Goodfellas Pizza-produktionerne og de tilhørende brands såvel som private label-produktioner, som har deres afsætning i Storbritannien og Irland.

Dominos vil åbne 100 restauranter i Sverige

Nomad Foods-selskabet er etableret af de to amerikanske milliardærer Martin E. Franklin og Noam Gottesman som står bag kapitalfonden Nomad Holding, som i 2015 ændrede navn til Nomad Foods.

Efter at være blevet etableret i 2014 opkøbte Nomad Foods i 2015 Europas største frostvareselskab, Iglo Foods, for små 20 mia. kr., og små fire måneder senere købte selskabet så frostvareselskabet Findus' aktiviteter i Nordeuropa for mere end 5 mia. kr.

Stefan Descheemaeker er adm. direktør i Nomad Foods.

Medie: Findus-ejer på vej til at opkøbe pizza-brand

Karusellen kører videre i Findus-ejers øverste ledelse

Nordens største take away-pizzakæde vil til Danmark

Forsiden lige nu

Kompromisløs chokolademager: "Det er rigtig dyrt at sige nej"

Otte år med underskud har trukket grimme spor gennem regnskaberne hos chokoladeforretningen Oialla. Først nu begynder adm. direktør Rasmus Bo Bojesen at høste frugterne af sliddet med at sige nej til de kunder, der ikke har villet betale prisen for hans superchokolade.

Her er alle årets danske michelinstjerner

Der er i dag blevet uddelt michelinstjerne til de danske restauranter, og Danmark kan nu bryste sig af at have 26 michelinrestauranter med i alt 31 stjerner. Se alle de danske michelinstjerner her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier