FødevareWatch

Findus-ejer køber pizza-brand for mere end halvanden mia kr

Det amerikansk-ejede frostselskab Nomad Foods, som ejer Findus, har gennemført opkøbet af en britisk pizzaproducent.

Foto: Colourbox

225 mio. euro er, hvad det endte Findus-ejerne i Nomad Foods at koste at overtage pizzabrandet Goodfellas Pizza og selskabet Green Isle Foods.

Det skriver Foodbev.com.

Beløbet, som i danske kr. svarer til 1,68 mia. kr., kan de glæde sig over at kunne sætte ind på bankbogen hos 2 Sisters Food Group, der er datterselskab til Boparan Holding. Boparan Holding er angiveligt Storbritanniens næststørste fødevaregruppe målt på omsætning.

Handlen omfatter Goodfellas Pizza-produktionerne og de tilhørende brands såvel som private label-produktioner, som har deres afsætning i Storbritannien og Irland.

Dominos vil åbne 100 restauranter i Sverige

Nomad Foods-selskabet er etableret af de to amerikanske milliardærer Martin E. Franklin og Noam Gottesman som står bag kapitalfonden Nomad Holding, som i 2015 ændrede navn til Nomad Foods.

Efter at være blevet etableret i 2014 opkøbte Nomad Foods i 2015 Europas største frostvareselskab, Iglo Foods, for små 20 mia. kr., og små fire måneder senere købte selskabet så frostvareselskabet Findus' aktiviteter i Nordeuropa for mere end 5 mia. kr.

Stefan Descheemaeker er adm. direktør i Nomad Foods.

Medie: Findus-ejer på vej til at opkøbe pizza-brand

Karusellen kører videre i Findus-ejers øverste ledelse

Nordens største take away-pizzakæde vil til Danmark

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier