FødevareWatch

Københavns Madhus har fundet ny midlertidig direktør

Som afløser for Anne Birgitte Agger, der er tiltrådt som ny direktør for Hotel- og Restaurantskolen, har fonden Københavns Madhus konstitueret en ny direktør.

Foto: Københavns Madhus

Bestyrelsen for fonden Københavns Madhus har konstitueret Kenneth Højgaard som ny direktør, efter at fonden har sagt farvel til Anne Birgitte Agger, der mandag tiltrådte som direktør for Hotel- og Restaurantskolen.

Det fremgår af en meddelelse.

Kenneth Højgaard, der er uddannet som levnedsmiddelkandidat og kok, har været ansat i Københavns Madhus siden starten i 2007 og senest har han været souschef.

'"Det går rigtigt godt for Københavns Madhus. Vi har fået mange nye opgaver, senest et stort omlægningsprojekt for Region Hovedstadens hospitaler. Derfor er vi meget glade for, at Kenneth Højgaard vil påtage sig opgaven med at lede Københavns Madhus som konstitueret direktør i perioden frem til ansættelse af en ny direktør," fortæller næstformand for bestyrelsen, Lars L. Nielsen.

Bestyrelsen vil i løbet af foråret opslå stillingen som ny direktør for fonden Københavns Madhus.

Hotel- og Restaurantskolen henter direktør hos Københavns Madhus

Københavns Madhus mister stor kommunal aftale

Udviklingschef i Meyers Madhus skifter til Foodpeople

Forsiden lige nu

Seges: Danske landmænd får underskud på 7,5 mia. kr.

Tørken og de lave svinepriser efterlader de danske landmænd med det største underskud siden finanskrisen. Flere hundrede bedrifter ventes at gå konkurs, og hele sektorens konkurrenceevne er truet, fordi landmændene skærer voldsomt ned på investeringerne.

Arla lukker endnu et mejeri

Arla Foods har besluttet at lukke det sydvestjyske Endrup Mejeri, som det seneste år har fungeret som modningscenter og pakkeri for oste.

Dansk fødevaresikkerhed blandt verdens bedste

Danmark har et godt ry på fødevarefronten, ifølge parterne bag det offentligt-private initiativ Food Nation. Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen peger på et uudnyttet potentiale eksportpotentiale for danske fødevarevirksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier