FødevareWatch

Københavns Madhus har fundet ny midlertidig direktør

Som afløser for Anne Birgitte Agger, der er tiltrådt som ny direktør for Hotel- og Restaurantskolen, har fonden Københavns Madhus konstitueret en ny direktør.

Foto: Københavns Madhus

Bestyrelsen for fonden Københavns Madhus har konstitueret Kenneth Højgaard som ny direktør, efter at fonden har sagt farvel til Anne Birgitte Agger, der mandag tiltrådte som direktør for Hotel- og Restaurantskolen.

Det fremgår af en meddelelse.

Kenneth Højgaard, der er uddannet som levnedsmiddelkandidat og kok, har været ansat i Københavns Madhus siden starten i 2007 og senest har han været souschef.

'"Det går rigtigt godt for Københavns Madhus. Vi har fået mange nye opgaver, senest et stort omlægningsprojekt for Region Hovedstadens hospitaler. Derfor er vi meget glade for, at Kenneth Højgaard vil påtage sig opgaven med at lede Københavns Madhus som konstitueret direktør i perioden frem til ansættelse af en ny direktør," fortæller næstformand for bestyrelsen, Lars L. Nielsen.

Bestyrelsen vil i løbet af foråret opslå stillingen som ny direktør for fonden Københavns Madhus.

Hotel- og Restaurantskolen henter direktør hos Københavns Madhus

Københavns Madhus mister stor kommunal aftale

Udviklingschef i Meyers Madhus skifter til Foodpeople

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier