FødevareWatch

Britisk ingredienskoncern får ny direktør

Efter omkring ni år i stolen hos den britiske ingrediensproducent Tate & Lyle takker Javad Ahmed til foråret af som direktør. Han efterfølges af Nick Hampton, der har en fortid i Pepsico.

Den store britiske ingrediensproducent Tate & Lyle, der tidligere har været kendt som producent af en række sødemidler til brug i blandt andet bagerisektoren, skal i løbet af de kommende måneder have ny mand i direktørstolen.

Ifølge Finacial Times har Javad Ahmed, som har været den børsnoterede virksomheds øverste leder siden 2009,valgt at træde tilbage 1. april.

Som efterfølger til ham, har bestyrelsen i Tate & Lyle valgt at pege på virksomhedens nuværende finansdirektør Nick Hampton, der før sin tid i ingredienskoncernen, var en ledende medarbejder i Pepsico-koncernen.

Han kom til Tate & Lyle i 2014.

Tate & Lyle, der i 2016 omsatte for, hvad der i dag svarer til knap 20 mia. kr., har siden 2010 fokuseret på at udvikle metoder til at omdanne dele af råvarer som majs og havre til ingredienser, der kan bruges i andre fødevareproduktioner.

Finansdirektør i Chr Hansen: Godt momentum i Cultures & Enzymes

Finansdirektør i Chr Hansen: Salgsestimater holder forventninger fast

Chr Hansen-aktien tager største kursfald nogensinde efter regnskab

Forsiden lige nu

Seges: Danske landmænd får underskud på 7,5 mia. kr.

Tørken og de lave svinepriser efterlader de danske landmænd med det største underskud siden finanskrisen. Flere hundrede bedrifter ventes at gå konkurs, og hele sektorens konkurrenceevne er truet, fordi landmændene skærer voldsomt ned på investeringerne.

Arla lukker endnu et mejeri

Arla Foods har besluttet at lukke det sydvestjyske Endrup Mejeri, som det seneste år har fungeret som modningscenter og pakkeri for oste.

Dansk fødevaresikkerhed blandt verdens bedste

Danmark har et godt ry på fødevarefronten, ifølge parterne bag det offentligt-private initiativ Food Nation. Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen peger på et uudnyttet potentiale eksportpotentiale for danske fødevarevirksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier