FødevareWatch

Britisk ingredienskoncern får ny direktør

Efter omkring ni år i stolen hos den britiske ingrediensproducent Tate & Lyle takker Javad Ahmed til foråret af som direktør. Han efterfølges af Nick Hampton, der har en fortid i Pepsico.

Den store britiske ingrediensproducent Tate & Lyle, der tidligere har været kendt som producent af en række sødemidler til brug i blandt andet bagerisektoren, skal i løbet af de kommende måneder have ny mand i direktørstolen.

Ifølge Finacial Times har Javad Ahmed, som har været den børsnoterede virksomheds øverste leder siden 2009,valgt at træde tilbage 1. april.

Som efterfølger til ham, har bestyrelsen i Tate & Lyle valgt at pege på virksomhedens nuværende finansdirektør Nick Hampton, der før sin tid i ingredienskoncernen, var en ledende medarbejder i Pepsico-koncernen.

Han kom til Tate & Lyle i 2014.

Tate & Lyle, der i 2016 omsatte for, hvad der i dag svarer til knap 20 mia. kr., har siden 2010 fokuseret på at udvikle metoder til at omdanne dele af råvarer som majs og havre til ingredienser, der kan bruges i andre fødevareproduktioner.

Finansdirektør i Chr Hansen: Godt momentum i Cultures & Enzymes

Finansdirektør i Chr Hansen: Salgsestimater holder forventninger fast

Chr Hansen-aktien tager største kursfald nogensinde efter regnskab

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier