FødevareWatch

Britisk ingredienskoncern får ny direktør

Efter omkring ni år i stolen hos den britiske ingrediensproducent Tate & Lyle takker Javad Ahmed til foråret af som direktør. Han efterfølges af Nick Hampton, der har en fortid i Pepsico.

Den store britiske ingrediensproducent Tate & Lyle, der tidligere har været kendt som producent af en række sødemidler til brug i blandt andet bagerisektoren, skal i løbet af de kommende måneder have ny mand i direktørstolen.

Ifølge Finacial Times har Javad Ahmed, som har været den børsnoterede virksomheds øverste leder siden 2009,valgt at træde tilbage 1. april.

Som efterfølger til ham, har bestyrelsen i Tate & Lyle valgt at pege på virksomhedens nuværende finansdirektør Nick Hampton, der før sin tid i ingredienskoncernen, var en ledende medarbejder i Pepsico-koncernen.

Han kom til Tate & Lyle i 2014.

Tate & Lyle, der i 2016 omsatte for, hvad der i dag svarer til knap 20 mia. kr., har siden 2010 fokuseret på at udvikle metoder til at omdanne dele af råvarer som majs og havre til ingredienser, der kan bruges i andre fødevareproduktioner.

Finansdirektør i Chr Hansen: Godt momentum i Cultures & Enzymes

Finansdirektør i Chr Hansen: Salgsestimater holder forventninger fast

Chr Hansen-aktien tager største kursfald nogensinde efter regnskab

Forsiden lige nu

Kompromisløs chokolademager: "Det er rigtig dyrt at sige nej"

Otte år med underskud har trukket grimme spor gennem regnskaberne hos chokoladeforretningen Oialla. Først nu begynder adm. direktør Rasmus Bo Bojesen at høste frugterne af sliddet med at sige nej til de kunder, der ikke har villet betale prisen for hans superchokolade.

Her er alle årets danske michelinstjerner

Der er i dag blevet uddelt michelinstjerne til de danske restauranter, og Danmark kan nu bryste sig af at have 26 michelinrestauranter med i alt 31 stjerner. Se alle de danske michelinstjerner her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier