FødevareWatch

Unibake-direktør: 2017 bød på flere gennembrud

I et brødmarked, der som mange andre dele af detailhandlen har været særdeles udfordret af flad eller vigende vækst, hæfter Unibake-direktør Allan Christiansen sig ved, at 2017 bragte gennembrud for eksporten i en etableret kategori og et nybrud i økologiproduktionen.

Foto: /ritzau/Martin Lehmann

Salget af økologi vokser fortsat, men hvordan kommer man med på hele den bølge, når det helt lavpraktisk ikke er muligt at lave økologiske udgaver af alle de produkter, man plejer at lave, som kan holde sig friske i meget mere end et døgn? Det er en knude, som man i brødkoncernen Lantmännen Unibake Danmark har knoklet med at få løst, og i 2017 er snørebåndene så blevet løsere.

"Vi har i efteråret lanceret økologisk posepakket hvedebrød med hele seks dages holdbarhed. Det kan hurtigt blive lidt teknisk, men det er vi faktisk meget stolte af, fordi vi er de første til kunne gøre det på hvedebrød. Tidligere har det kun været muligt for rugbrød," siger Allan Christiansen, direktør for brødforretningerne Lantmännen Unibake Danmark A/S og Schulstad A/S.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier