FødevareWatch

Chokoladechef skal lede global bagerikoncerns amerikanske indsats

Efter ni år i chokoladekoncernen Barry Callebaut skal Dave Johnson nu lede bagerikæmpen Aryztas amerikanske indsats.

Foto: Barry Callebaut/ PR

Fra og med 23. januar er det Dave Johnson, der har ansvaret for at drive den schweiziske bagerikæmpe Aryztas amerikanske forretning.

Af en meddelelse fremgår, at den 61-årige Dave Johnson kommer fra en stilling som amerikansk direktør i Barry Callabaut, der ligeledes har hovedkvarter i Schweiz. Han har arbejdet i Barry Callebaut i de seneste ni år, og han har ifølge meddelelse været medvirkende årsag til, at den schweiziske B2B-forretning i USA er fordoblet på både økonomi og volumen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier