FødevareWatch

Nestlé sælger australsk chokoladebrand

Den australske konfektureproducent Robern Menz har købt rettighederne til et af Nestlés chokoladebrands.

Verdens største fødevarekoncern Nestlé har meddelt, at det vil sælge Violet Crumble-mærket til den australske konfektureproducent Robern Menz for et ikke-offentliggjort beløb.

Det skriver Foodbev.

Det australske selskab overtager med købet hele produktionsanlægget i Melbourne samt alle rettigheder til brandet, skriver Foodbev.

"Som den nye gatekeeper for Violet Crumble, er vi bevidste om det ansvar, der følger med ejerskabet af et brand med så høj agtelse på det australske marked," siger Phil Sims, der er adm. direktør i Robern Menz, ifølge branchemediet.

Robern Menz producerer en række af chokoladebarer med frugt kaldet FruChocs.

Nestlé forventes i meget nær fremtid også at sige farvel til sin amerikanske konfekturedivision, som selskabet siden efteråret har haft til salg. Fra flere sider forlyder det, at det er den italienske Ferrero-koncern, som med et bud på op til 2,8 mia. dollars, er den mest sandsynlige overtager.

Nestlé sælger de søde forretningsdele og enheder fra i forsøget på at strømline produktionen i retning af mere sundhed.

Nestlé sælger italiensk pastaproduktion

Amerikansk chokoladeproducent vil købe konkurrent for 1,6 mia dollar

Nutella-ejer vil lægge 17,5 mia kr for Nestlés amerikanske slikbutik

Forsiden lige nu

Rokkedahl-chef skifter kyllinger ud med laks

Den tidligere 3-Stjernet-chef Anders Laursen, som siden 2016 har været til at etablere kyllingebrandet Rokkedahl i dansk detail skifter nu til laksebranchen og et job som kommerciel direktør i en dansk milliardkoncern.

Avis: Løkke fik ferieophold af kendt kvotekonge

Ifølge Ekstra Bladet fik statsminister Lars Løkke Rasmussen i 2016 et ferieophold i et hus i Skagen ejet af fiskeren John-Anker Hametner Larsen. Han er kendt som en af landets største fiskere samt stor bidragyder til Løkkes fond.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier