FødevareWatch

Nestlé sælger australsk chokoladebrand

Den australske konfektureproducent Robern Menz har købt rettighederne til et af Nestlés chokoladebrands.

Foto: Laurent Gillieron/AP/POLFOTO/arkiv

Verdens største fødevarekoncern Nestlé har meddelt, at det vil sælge Violet Crumble-mærket til den australske konfektureproducent Robern Menz for et ikke-offentliggjort beløb.

Det skriver Foodbev.

Det australske selskab overtager med købet hele produktionsanlægget i Melbourne samt alle rettigheder til brandet, skriver Foodbev.

"Som den nye gatekeeper for Violet Crumble, er vi bevidste om det ansvar, der følger med ejerskabet af et brand med så høj agtelse på det australske marked," siger Phil Sims, der er adm. direktør i Robern Menz, ifølge branchemediet.

Robern Menz producerer en række af chokoladebarer med frugt kaldet FruChocs.

Nestlé forventes i meget nær fremtid også at sige farvel til sin amerikanske konfekturedivision, som selskabet siden efteråret har haft til salg. Fra flere sider forlyder det, at det er den italienske Ferrero-koncern, som med et bud på op til 2,8 mia. dollars, er den mest sandsynlige overtager.

Nestlé sælger de søde forretningsdele og enheder fra i forsøget på at strømline produktionen i retning af mere sundhed.

Nestlé sælger italiensk pastaproduktion

Amerikansk chokoladeproducent vil købe konkurrent for 1,6 mia dollar

Nutella-ejer vil lægge 17,5 mia kr for Nestlés amerikanske slikbutik

Forsiden lige nu

Coop afslutter milliardsalg

Dagligvarekoncernen afslutter stort ejendomssalg, der har været i gang siden marts. Pengene skal bla. bruges på butiksnettet.

Baron holder live i lukningstruet slotsbryggeri

For tredje år i træk er der usikkerhed om, hvorvidt Slotsbryggeriet Gavnø fra Sydsjælland kan fortsætte sin drift. Tidligere holdt moderselskabet hånden over det underskudsgivende bryggeri, men fremover skal baronen selv spæde til.

Brexit-pendulet svinger konstant hos Arla-chef

Afklaring er der ikke kommet mere af, når det kommer til brexit og følgerne af briternes EU-exit, og Arla-chef Peter Giørtz-Carlsen er både bekymret og positiv omkring den uvisse situation, der kan få store følger for 2600 danske ansatte.

Stor britisk pubkæde dropper drikkevarer fra EU

Når Storbritannien træder ud af EU, bliver det for dyrt at sælge drikkevarer, som bliver produceret i EU. Derfor går den britiske pubkæde JD Wetherspoon i gang med at udfase de europæiske drikkevarer. (opdateret 12.15)

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier