FødevareWatch

Ny direktør for handelsselskab øjner 30 mio i amerikansk omsætning inden for tre år

Det har været en dyr fornøjelse for handelsselskabet Kalu at etablere datterselskabet Nordic Food Export, der sælger danske fødevarer til især det amerikanske marked. Opstarten har været bekostelig og langsommelig, men nu forventer direktøren, at der kommer turbo på forretningen.

Nordic Food Export sælger blandt andet Knuthenlunds oste i USA. | Foto: Majken Søndergaard Nielsen

46-årige Thomas Høy har fra årsskiftet sat sig bag cockpittet i Kalu, hvorfra han er klar til at styre handelsselskabet mod nye højder.

Og den nye adm. direktør i Kalu, der importer og sælger friske fødevarer som fjerkræ, vildt, trøfler og foie gras, kender allerede instrumenterne i den københavnske virksomhed. I 2014 købte han således de første aktier i firmaet, og i 2015 var han frontmand, da Kalu etablerede datterselskabet Nordic Food Export, der arbejder med at eksportere danske fødevarer til England, Tyskland, Canada, Dubai og ikke mindst USA, hvor selskabet indtil videre har lagt den største indsats.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier