FødevareWatch

Chr. Hansen har fundet ny topchef

Bestyrelsen i den danske ingredienskoncern Chr. Hansen har udnævnt en mexicaner som ny adm. direktør fra 1. juni 2018.

Mexicanske Mauricio Graber, 54 år, er udpeget som ny adm. direktør i Chr. Hansen fra 1. juni 2018. | Foto: Chr. Hansen PR-foto

Bestyrelsen i Chr. Hansen Holding har udnævnt mexicanske Mauricio Graber, 54 år, som ny adm. direktør fra 1. juni 2018.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som direktør for Givaudans division for smagsstoffer, Givaudan Flavours, og har været medlem af Givaudans koncernledelse siden 2006.

"Med mere end 20 års erfaring i den globale ingrediensindustri er han en sand international leder. Mauricio kan fremvise en lang liste af imponerende resultater og omfattende global ledererfaring fra sin nuværende stilling. Jeg er glad for valget af Mauricio som ny adm. direktør for Chr. Hansen og er overbevist om, at han kan bidrage positivt til Chr. Hansens fortsatte flotte resultater og vækst," siger Ole Andersen, der er formand for bestyrelsen i Chr. Hansen Holding, i meddelelsen.

Mauricio Graber har en bachelor i elektronisk ingeniørvidenskab fra Universidad Autónoma Metropolitana i Mexico og en Masters i ledelse fra JL Kellogg Graduate School of Management, Northwestern University, USA. Hans professionelle løbebane begyndte i 1989 hos Nutrasweet i USA som Business Development Manager. Efter to år vendte han i 1991 tilbage til Mexico, hvor han blev regionschef for den nordlige del af Latinamerika.

International erfaring

I 1995 blev Mauricio Graber regionsdirektør for Latinamerika hos det amerikansk baserede Tastemaker (smagsstoffer). I 1997 blev Tastemaker opkøbt af markedslederen Givaudan, hvorefter Mauricio blev udnævnt til regionsdirektør for den nye samlede forretning i Latinamerika. Fra sin nye base i Brasilien fortsatte han i denne rolle indtil 2006, hvor han blev udnævnt til direktør for Givaudan Flavours i Schweiz.

"Jeg har fulgt Chr. Hansen i mange år og er meget imponeret over virksomhedens unikke position og de stærke resultater, der hele tiden bliver leveret. Jeg ser meget frem til at flytte til København og begynde mit nye job. Jeg glæder mig virkelig til at mødes og samarbejde med ledelsesteamet og de mange engagerede medarbejdere i Chr. Hansen," siger Mauricio Graber.

Chr. Hansens nuværende adm. direktør, Cees de Jong, vil fortsætte som fungerende adm. direktør, indtil Mauricio Graber starter den 1. juni 2018.

Chr. Hansen-formand: Vi havde håbet, at Cees havde taget et par år mere

Cees de Jong vælger familien til, ikke jobbet fra

Chr. Hansens direktør stopper

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier