FødevareWatch

Skare-direktør: "Med jyder skal det være rigtig godt, før man siger, det er rigtig godt"

Eksporten vokser, overskuddet er på sit højeste i seks år, og detailkæderne holder nu ikke længere pålægsproducenten ude i kulden. Alligevel vil Skare Food-direktør Lars F. Andersen ikke juble for højlydt endnu – det kan blive meget bedre.

Foto: Pete Hove Olesen

(Korrektion 5. januar kl. 11: Efter henvendelse fra Dansk Supermarked er underrubrikken blevet ændret, så Dansk Supermarked ikke fremstår som en kunde, der sammen med Aldi er vendt tilbage til Skare Foods efter salmonella-sagen i 2014. Dansk Supermarked oplyser gennem sin presseafdeling, at detailkoncernen ikke er kunde hos Skare Foods.)

Det nye regnskab for Skare Food, der lever af at forædle kød til bl.a. pålæg og lette måltider, viser en virksomhed, der har fået gang i hjulene igen.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier