FødevareWatch

Slikmunden, der minder danskerne om at huske hyggen

Carsten Lyngsø Thomsen har vendt et dundrende underskud til overskud i konfekturevirksomheden Toms.

Carsten Lyngsø Thomsen | Foto: Stine Bidstrup, Jyllands-Posten

Hans yndlingsslik er Kæmpe Skildpadder. Og marcipanbrød. Og Dronning Mandler. Han kan også godt lide Guld Karameller, Pingvin-stænger, og han spiser alt for meget lakrids. Og hvis han – Gud forbyde det - er vild med Matador Mix, må han åbne posen i smug og aldrig, aldrig nogensinde indrømme det.

Siden 2014 har Carsten Lyngsø Thomsen nemlig stået i spidsen for Danmarks mest berømte konfekturevirksomhed, Toms. Han overtog en virksomhed i kritisk stand og fik til opgave at skære de overflødige kilo fra, fokusere på kerneprodukterne på kernemarkederne og - ikke mindst - få vendt et dundrende underskud til overskud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier