FødevareWatch

Gastronomiens Laudrup arbejder mindst 85 timer om ugen

PORTRÆT: René Redzepis betydning for dansk gastronomi og Danmarks omdømme er betydeli

Ved at bringe den nordiske natur ind i køkkenet og op på tallerkenen har René Redzepi sat dansk gastronomi på verdenskortet. | Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv

I mange år var det sådan – og flere steder er det stadig sådan – at når man sagde, man var fra Danmark, kom automatreaktionen: Laudrup. Fulgt af smil og glade fagter.

Man skal ikke undervurdere betydningen af den slags, og man skal derfor heller ikke undervurdere den betydning, René Redzepi har haft for Danmarks ry i udlandet, navnet Noma åbner døre og skaber forbindelser, og den travle Redzepi, der efter eget udsagn arbejder 85 timer om ugen, har ikke været fedtet med sig selv i den retning; hans stræbsomhed er ikke egocentrisk, om end måske en smule manisk – eller bare lidt til en side.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier