FødevareWatch

Brandramt Danish Crown-slagteri i gang efter få timers stilstand

Onsdag aften blev Danish Crowns slagteri i Sæby ramt af en mindre brand. Torsdag morgen var der igen gang i knivene, men samlet er slagteriet kommet 5000 slagtninger bagud.

Foto: JOACHIM LADEFOGED

En mindre brand var onsdag aften årsag til, at slagtningerne på Danish Crowns slagteri i Sæby måtte standse.

Branden forårsagede en del skade på elektriske installationer, men torsdag morgen var der igen gang i slagtningerne, og dermed blev de vigtige juleslagtninger kun sat tilbage med 5000.

Det skriver Danish Crown i en meddelelse.

"Det er ikke bare godt arbejde, det der er præsteret i Sæby. Det er den slags indsatser, som gør, at vores kunder vælger Danish Crown. Julehandlen er den vigtigste periode hele året, så det betyder helt utroligt meget, at vi leverer det, vi har lovet til tiden. Jeg vil gerne takke alle dem, der har knoklet, for at få slagteriet i Sæby i gang igen så hurtigt. Det er en jætteindsats," udtaler Jais Valeur, adm. direktør i Danish Crown.

Fortsat strejke lægger pres på Danish Crowns produktion

Svineproducenter skuffet over driften i Danish Crown

"Hvis vi har to, der er lige gode, så vælger jeg helt sikkert kvinden"

Formand genvalgt i Danish Crown Beef

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier