FødevareWatch

Dat-Schaub-chef bekymrer sig ikke om Brasiliens skandaler

Brasilien har fået et blakket ry efter flere store fødevareskandaler. Det bekymrer dog ikke Danish Crown-datterselskabet Dat-Schaub, der er gået aktivt ind i markedet.

I slutningen af november opkøbte Danish Crown-datterselskabet Dat-Schaub majoriteten i fem selskaber, hvoraf et af selskaberne, ESB, er placeret i Brasilien, der i de seneste par år har været ramt af en række fødevare- og korruptionsskandaler.

Men landets blakkede ry bekymrer ikke selskabets adm. direktør, Jan Roelsgaard.

Det skriver Global Meat News.

"Nej. Og hvorfor? Fordi det drejer sig om forskellige skandaler og spørgsmål om fødevaresikkerhed, og vi driver vores egne afdelinger. Nogle af de produkter, vi vil sælge på det brasilianske marked via ESB (det nyopkøbte selskab i Brasilien, red.), vil stadig være med europæisk eller amerikansk materiale, der vil være helt i vores hænder," siger han til nichemediet.

I forbindelse med opkøbene, sagde Jan Roelsgaard til FødevareWatch, at ambitionen er, at Dat-Schaub i 2021 er 25 pct. større målt på omsætning end i dag.

"Vores ambition er, at vi måske nok ikke skal ende med at være den største, men så i hvert fald den bedste tarmvirksomhed globalt. I de bestræbelser har størrelsen da også en indflydelse, og der er forholdsvis store ambitioner for, hvad vi skal lave de næste to-tre år," sagde han.

Dat-Schaub-chef: Vi har ikke foretaget det sidste opkøb

Danish Crown går ind i Sydamerika – køber flere selskaber

Danish Crowns tarmforretning går ind i Spanien

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier