FødevareWatch

Hotel- og Restaurantskolen henter direktør hos Københavns Madhus

En enstemmig bestyrelse har sikret sig ønskepersonen som ny direktør hos Hotel- og Restaurantskolen.

Foto: Mads Rubæk/Hotel- og Restaurantskolen

Det er en glad bestyrelsesformand for Hotel- og Restaurantskolen i Valby, der med en fuld opbakning i resten af bestyrelsen, kan præsentere skolens nye direktør.

Allan Agerholm kan således fortælle til Horesta, at valget er faldet på Anne-Birgitte Agger, der kommer fra en stilling som direktør i Københavns Madhus.

"Vi er meget glade og stolte over at have tiltrukket en stærk og markant profil til stillingen. Anne-Birgitte er velkendt i branchen for hendes utrættelige arbejde med at sætte god mad på dagsordenen i Københavns Madhus. Her har hun også arbejdet målrettet med flere af de kerneområder, som vi beskæftiger os med på Hotel- og Restaurantskolen, for eksempel den gode økologi og bæredygtighed," siger Allan Agerholm til Horesta.

Anne-Birgitte Agger tiltræder som direktør i Hotel- og Restaurantskolen den 15. januar næste år.

Horesta og indkøbsforening indgår stort samarbejde

Rekordvækst blandt de danske restauranter

Branchen bakker op om ny restaurationslov

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier