FødevareWatch

Hotel- og Restaurantskolen henter direktør hos Københavns Madhus

En enstemmig bestyrelse har sikret sig ønskepersonen som ny direktør hos Hotel- og Restaurantskolen.

Foto: Mads Rubæk/Hotel- og Restaurantskolen

Det er en glad bestyrelsesformand for Hotel- og Restaurantskolen i Valby, der med en fuld opbakning i resten af bestyrelsen, kan præsentere skolens nye direktør.

Allan Agerholm kan således fortælle til Horesta, at valget er faldet på Anne-Birgitte Agger, der kommer fra en stilling som direktør i Københavns Madhus.

"Vi er meget glade og stolte over at have tiltrukket en stærk og markant profil til stillingen. Anne-Birgitte er velkendt i branchen for hendes utrættelige arbejde med at sætte god mad på dagsordenen i Københavns Madhus. Her har hun også arbejdet målrettet med flere af de kerneområder, som vi beskæftiger os med på Hotel- og Restaurantskolen, for eksempel den gode økologi og bæredygtighed," siger Allan Agerholm til Horesta.

Anne-Birgitte Agger tiltræder som direktør i Hotel- og Restaurantskolen den 15. januar næste år.

Horesta og indkøbsforening indgår stort samarbejde

Rekordvækst blandt de danske restauranter

Branchen bakker op om ny restaurationslov

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier