FødevareWatch

Danish Crown hyrer Løkkes højre hånd

Statsministerens personlige assistent gennem de seneste fem år begynder ved årsskiftet i en ny direktørstilling i Danish Crown.

Foto: /ritzau/Rasmus Flindt Pedersen

Danish Crown har ansat statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) personlige assistent og privatsekretær, Frederik Vilhelm Greibe, som ny public affairs-direktør med effekt fra 1. januar.

Det skriver Altinget.

"Frederik har været en uundværlig assistent for mig igennem de seneste fem år, og hans rolige gemyt, solide overblik og omhyggelige sans for detaljer har gjort en kæmpe forskel i hverdagen," skriver Lars Løkke Rasmussen i en skriftlig kommentar til Altinget.

Frederik Greibe har i de fem år som personlig assistent blandt andet arbejdet med at opbygge Venstres erhvervsnetværk, planlagt besøg rundt omkring i landet og varetaget kontakt til Venstres bagland.

Danish Crowns nye direktør er uddannet cand.merc. i økonomi med speciale i filosofi fra Copenhagen Business School (CBS) og var før sin ansættelse i Venstre ansat som fuldmægtig i Udenrigsministeriet – senest i Europapolitisk kontor.

"Årene for Lars Løkke Rasmussen og Venstre har været spændende og lærerige. Nu ser jeg frem til at løfte Public Affairs området i en af landets største virksomheder og blive en del af transformationen i Danish Crown," siger Frederik V. Greibe til Danish Crowns hjemmeside.

Danish Crown henter energimand til ny direktørstilling

Danish Crown vinder voldgiftsag mod Tican

Danish Crown-direktør efterlyser flere topchefer i den offentlige debat

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier