FødevareWatch

Fødevarer

Plantebaseret ål på vej

Både Asien og Europa vil inden længe kunne vælge et blantebaseret alternativ til ål serveret af japansk grossist.

Carlsberg indrømmer forurening i Nepal

Efter at have afvist tidligere anklager om forurening fra et Carlsberg-ejet bryggeri i Nepal gennem et halvt år, vedkender koncernen sig nu forureningen. (opdateret)

Københavnerbageri drømmer om at blive "den nye Juno"

I den familiedrevne københavnske bagerkæde Bodenhoff er det hverken supermarkedernes bagerbrød eller unges sundhedsvaner, der udgør de største trusler, siger direktøren. Han tager sig i agt for "Michelin-bagerne," men vil forsøge at ryste posen med et nyt San Francisco-inspireret produkt.

Økologisk sats koster på bundlinjen hos Bodenhoff

Millionerne ligger stabilt på toplinjen, men det familiedrevne bageri med det blå logo kæmper med at øge væksten i en branche, hvor kapitalfonde er stærke spillere at have i ryggen. På bunden har et økologisk sats kostet, fortæller direktøren.

Arla: Københavnsk økoforspring bliver mindre

Det er stadig i hovedstaden, at den største økologiske afsætning sker, men i resten af Danmark er der også for alvor kommet fart på lysten til at købe økologisk. Ifølge Arla køber hver dansker i gennemsnit økologi for 2000 kr. om året.

Kohberg-ejere mærket af faldende brødmarked

Det familiejede holdingsselskab Koff A/S, der blandt andet ejer Kohberg, Nakskov Mill Foods, Seimei og Easis, må endnu en gang se den samlede omsætning gå tilbage. På bunden er der ligesom i brødkoncernen fremgang at spore.

EU har endelig vedtaget ventet økologiforordning

Efter fire år med forhandlinger er de europæiske landburgsministre endelig blevet enige om vedtagelsen af en ny økologiforordning, som skal gøre vilkårene for de europæiske økologer mere lige.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier