FødevareWatch

Fødevarer

Britisk ingredienskoncern får ny direktør

Efter omkring ni år i stolen hos den britiske ingrediensproducent Tate & Lyle takker Javad Ahmed til foråret af som direktør. Han efterfølges af Nick Hampton, der har en fortid i Pepsico.

Skipperpibe-ejere får ny svensk slikchef

På samme måde, som Cloetta i Danmark og Norge fik ny direktør i december skal den svenske del af forretningen til sommer også have ny direktør. Den nye direktør kommer fra en direktørpost i Findus-koncernen.

Unibake-direktør: 2017 bød på flere gennembrud

I et brødmarked, der som mange andre dele af detailhandlen har været særdeles udfordret af flad eller vigende vækst, hæfter Unibake-direktør Allan Christiansen sig ved, at 2017 bragte gennembrud for eksporten i en etableret kategori og et nybrud i økologiproduktionen.

Rokkedahl-chef skifter kyllinger ud med laks

Den tidligere 3-Stjernet-chef Anders Laursen, som siden 2016 har været til at etablere kyllingebrandet Rokkedahl i dansk detail, skifter nu til laksebranchen og et job som kommerciel direktør i en dansk milliardkoncern.

Lactalis klar med kompensation i stor salmonellasag

35 børn er indtil videre meldt syge efter indtagelse af mælkepulverprodukter fra Lactalis, som kan være inficeret med salmonella. Flere hundrede familier er angiveligt klar med sagsanlæg, og mejerigruppens øverste direktør lover, at de ramte vil modtage kompensation.

Eurofrugt går frem efter sidste års dyk

Den østjyske frugtgrossist går frem på både bundlinje og bruttofortjeneste efter at have oplevet væsentlig tilbagegang sidste år. Samtidig ser selskabet de positive takter fortsætte.

Analyse: Danske kødpålægsproducenter under pres fra flere fronter

Blandt en håndfuld af de mest toneangivende danske producenter af kødpålæg har 2016/17-regnskabsåret været præget af hård konkurrence, ekstraordinære begivenheder og generel tilbagegang. Kun et enkelt selskab leverede fremgang, og det kun tilbage til et niveau, som lå forud for en omfattende salmonellasag.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier