FødevareWatch

Fødevarer

Medie: Kina har truet Færøerne til at indgå aftale med Huawei

En lydoptagelse afslører angiveligt, at Kinas ambassadør i Danmark har truet færøske politikere til at indgå en Huawei-kontrakt. Hvis ikke man indgik aftalen, ville Kina droppe en frihandelsaftale med Færøerne, som kunne få stor betydning for øernes eksport af laks til Kina.

Foodservice-chef stiger i graderne

Peter Løth, som i de seneste to år har været direktør for først Prima Frugt og siden ansvarlig for frugt og grønt i Dagrofa Foodservice, får fra årsskiftet en ny jobtitel i koncernen. (Opdateret)

Ny kampagne skal sikre flere unge til fødevareklyngen

Under navnet Future Food forsøger 3F, Landbrug & Fødevarer, NNF, Dansk Industri, GLS-A, JA, IDA og Food Nation i et fælles initiativ at vække unges lyst til at vælge uddannelser, der retter sig mod fødevarebranchen.

Just Eat afviser højt bud

Prosus, der investerer i kundeorienterede, internetbaserede selskaber, løftede mandag sit bud på Just Eat. Det lød på, hvad der svarer til 45 mia. kr., men det frister tilsyneladende ikke aktionærerne, der igen har afvist tilnærmelsen.

Danorganic får ny eneejer

En jysk planteavler har overtaget ejerskabet af Danorganic, der afsætter økologiske grøntsager. Selskabet har et uforløst potentiale, siger den nye ejer.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier