FødevareWatch

Fødevarer

Danpo-ejer snupper ny topchef fra Danish Crown

Kyllingekoncernen Scandi Standard har fundet afløseren til Leif Bergvall Hansen, der tidligere på året stoppede som adm. direktør. Den nye direktør har stor erfaring fra kødbranchen og erfaring med at få virksomheder til at vækste, lyder begrundelserne for ansættelsen.

Kommuner fokuserer på mere klimavenlig mad

Ifølge KL’s nyhedsbrev Momentum er klima på dagsordenen for mange kommuner, når der i november er kommunalvalg. Programchef i Concito peger på, at fødevarer er en central del af kommunernes klimaplaner.

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Nestlé opjusterer efter periode med stor vækst i kaffesalget

En organisk vækst på 7,6 pct. i årets første ni måneder får ledelsen i verdens største fødevareselskab til at skrue op for de samlede forventninger til 2021. Særligt kaffesalget har trukket væksten op til det, der er et højdepunkt i de seneste ti år.

Tidligere Toms-topchef bliver formand for Unibake

Carsten Lyngsø Thomsen, der i foråret vendte tilbage til den svenske andelskoncern Lantmännen efter en håndfuld år som topchef i Toms Gruppen, er netop blevet udpeget som bestyrelsesformand for selskabet bag bl.a. Hatting.

1 - 25 af 20049
Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier