FødevareWatch

Fødevarer

Hershey rygtes mod nyt storopkøb

Det store chokolade- og snackselskab er ifølge et internationalt medie tæt på at styrke sin position inden for snacks med et nyt milliardopkøb.

Krigen om toldsatserne

Siden marts har Kina og USA lagt told på importerede varer. USA og Trump er klar med nye forhøjelser.

Containerskib sejler afsted på brugt madolie

Som et forsøg har et af Samskips containerskibe sejlet på vegetabilsk olie. Ifølge aktørerne bag er der sparet betydeligt på brændstofforbruget. Og udslippet af farlige stoffer er reduceret.

Løgismose-direktør efter exit: Vi var ikke tidsmæssigt i sync

Bestyrelsen ønskede nu tre-fire år efter fusionen af de to store madbrands Løgismose og Meyers at se resultater på den korte bane, mens den afskedigede direktør, Tørk Furhauge, så den komplekse fusion som et langt sejt træk, fortæller han til FødevareWatch.

Manglende resultater koster Løgismose Meyers-topchef jobbet

Tørk Furhauge er fra i dag ikke længere at finde på posten som topchef i Løgismose Meyers. To år efter sin ansættelse er ejerne løbet tør for tålmodighed, når det kommer til at se resultater. Derfor skal der nu findes en ny leder til koncernen.

Slagtervarer mangler gennembruddet på nettet

Aarstiderne og Skagenfood har vist vejen for nethandel med grønsager og fisk, men hvor bliver gourmetkødet af? Ingen slagtere er slået igennem på den salgskanal, og en af de få pionerer inden for nethandel med kød søger nu en partner med power på nettet.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier