FødevareWatch

Fødevarer

Gorm Wisweh: Pizzaer i detaildisken skal fyre op under forretningen

Efter et par turbulente år i Gorms forårsaget af en ny ejerstruktur og nedlukningen af Danmark tror Gorm Wisweh på, at vejen ud af krisen går via innovation og kreativitet i en ny pizzaserie. "På en måde så skal vi tilbage til det, der gjorde os til en succes i 2008," siger Gorm Wisweh.

JBS om kritik: "Rapportens konklusioner trodser logik"

Greenpeace har sat Danish Crowns indkøb af oksekød fra blandt andet brasilianske JBS i forbindelse med skovafbrænding. Nu reagerer kødkoncernen. JBS fortæller, at de har gennemgået alle sager, Greenpeace har sat spørgsmålstegn ved, og mener ikke at have ageret forkert.

Globale fødevarepriser brager op

Temperaturen stiger hastigt på de globale børser for landbrugsråvarer. En voksende kinesiske import løfter priserne på alt fra hvede og majs til smør og svinekød.

Paradis har solgt sin amerikanske forretning

Efter udfordringer på det nordamerikanske kontinent har Paradis endelig fundet en køber til sine 14 butikker i Californien. Den nye ejer vil føre nogle af de planer ud i livet, som de danske ejere ikke har haft penge til, siger bestyrelsesformand Jan Steenhard.

Regeringens støttepartier er imod Mercosur-aftalen

Både Enhedslisten og SF er stærkt kritiske overfor EU’s handelsaftale med Mercosurlandene i Sydamerika, som har stor betydning for fødevaresektoren. Diskussionen er ikke slut endnu, lød det fra Enhedslisten, da udenrigsministeren var i samråd torsdag, mens EU-formandskabet skubber på for at få aftalen på plads.

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier