FødevareWatch

Dansk mikrodestilleri sender første flasker over til 'Det store æble'

Efter to års hårdt arbejde er det lykkedes romproducenten Skotlander at få sine produkter ind på cocktailbarer og Michelin-restauranter i New York. I 2018 står staterne Florida og Californien for skud. En "vanvittig" interesse for dansk spiritus bærer ambitionerne.

Anders Skotlander i New York til Vices madfestival Munchies i sommers. | Foto: Sacha Sennov

"Det er fuldstændig som at se Matadors første afsnit. Det regner, og vi kommer slæbende med en kuffert fyldt med rom, og så banker vi simpelthen på dørene."

Sådan beskriver Anders Skotlander, hvordan det er som lille dansk spiritusproducent at forsøge at slå igennem på det store æble, New York.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier