FødevareWatch

United Drinks udvider med nyt bolsjesamarbejde

Danmarks største aktør inden for smagsbaserede shots har siden 00'erne sat sig tungt på kategorien med et samarbejde med Toms om Gajol-shots og senest Anthon Berg. Nu går United Drinks sammen med Spangsberg-familien om nye produkter.

Familievirksomheden United Drinks, der i sin tid stod bag skabelsen og salget af Danzka Vodka, indgår et samarbejde med Spangsberg om en ny shotserie, hvor omdrejningspunktet er Nørregade Bolcher.

Håbet er, at selskabet kan udbygge United Drinks' førerposition inden for kategorien smagstilsatte shots. En kategori som selskabet for alvor satte sig på med Gajol-samarbejdet med Toms i 00'erne. Et samarbejde, der blev udvidet til også at indbefatte Anthon Berg i 2016.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier