FødevareWatch

Carlsberg vil udvide ejerandel i vietnamesisk bryggeri

Vietnam har planer om at privatisere bryggeriet, som er en af landets største.

Carlsbergs koncerndirektør, Cees 't Hart

Carlsberg ser ud til at ville udvide sin ejerandel i det vietnamesiske bryggeri Habeco til mindst 51 pct. fra de nuværende 17 pct.

Det skriver Reuters.

Vietnam har planer om at privatisere bryggeriet, som er en af Vietnams største, ved at sælge sin ejerandel på 82 pct., og det danske bryggeri har ifølge Reuters forkøbsret til disse aktier.

Carlsberg er ikke vendt tilbage på Reuters' forespørgsel om en kommentar, men koncerndirektør, Cees 't Hart, bekræftede efter bryggeriets halvårsregnskab i august interessen i selskabet.

"Vi ser gerne opkøb af flere aktier i vietnamesiske Habeco, som vi ejer 17 pct. af, som det næste step i Vietnam. Vi er en strategisk partner i Habeco, så vi har mulighed for at afvise en potentiel anden køber", sagde Cees 't Hart til Ritzau Finans.

Carlsberg ruller italienske øl ud i Storbritannien

Carlsbergs hviskende storbystrategi skrider frem

Erfaren Carlsberg-mand bliver direktør for Viking Malt

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier