FødevareWatch

Stort spritselskab skifter navn for at hylde rødderne

Danmarks største hjemlige producent af spiritus har taget et navneskifte for at cementere dets danske rødder.

Landets tørste producent af spiritus i Danmark har gennem de seneste 30 år gået under navnet Hela Wine & Spirits, men det er fortid nu.

Selskabet med base i Kolding skifter således navn til Spritfabrikken Danmark.

Det skriver Finans.

"Det hænger sammen med, at vi har investeret et meget højt millionbeløb i nye logistik,- produktions- og administrationsfaciliteter. Det er sådan set et nyt hovedkvarter, vi har fået. I den relation passer navnet Spritfabrikken Danmark bedre til vores nye identitet," siger Hans Ulrik Winther Andersen, der er direktør og eneejer i selskabet.

En investering som FødevareWatch tidligere har fortalt, skal bruges til at sende producentens varer ud på eksportmarkederne.

Trecifret millioninvestering skal sende Helas flasker over grænsen

Spritfabrikken Danmark producerer og distribuerer eksempelvis "Små-serien," der består 15 forskellige lakridsshots som Små Blå, Små Grå og Små Gule. Selskabet står også bag Cuba-Rom og karamellikøren Dooleys.

I det seneste regnskab fra 2016 voksede bundlinjen med 3,5 mio. kr. i 2015 til 6,96 mio. kr.

Spiritusproducent indtager niche med superlokal vin

Samarbejde med Chili Klaus skal løfte salget hos jysk spiritusproducent

Shotproducent trækker familiestjerne tilbage i manegen

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier