FødevareWatch

Pepsi slår forventningerne i andet kvartal

Pepsico, der laver alt fra humus til chips til sodavand, havde held med at øge priserne på sine produkter i kvartalet.

Foto: Pepsico/PR

Den store læskedrik og fødevarekoncern Pepsico kom bedre ud af andet kvartal end forventet af analytikerne. Det var resultatet af højere priser og omkostningsreduktioner. Det skriver Bloomberg News.

Ifølge Bloomberg blev resultatet per aktie, Core EPS, på 1,50 dollar i andet kvartal, en pæn spids over de ventede 1,40 dollar. Samtidig fastholder Pepsico sine forventninger til hele året.

Pepsico, der laver alt fra humus til chips til sodavand, havde held med at øge priserne på sine produkter i kvartalet og kunne derfor notere sig fremgang, selv om volumen i salget var flad.

I dollar steg omsætning i Pepsico med 2 pct. til 15,7 mia. dollar i andet kvartal, en spids højere end de ventede 15,6 mia. dollar estimeret i markedet ifølge Bloomberg.

Aktierne i Pepsico stiger i formarkedet med 1,5 pct.

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier