FødevareWatch

Carlsberg med nyt øl- og cidersats i Storbritannien

Ølkoncernen lancerer en ny specialøl- og ciderserie i Storbritannien. Serien skal sikre fortsat vækst i kategorien, lyder det fra koncernen.

Matt Dunham/AP/Polfoto
Foto: Matt Dunham/AP/Ritzau

Carlsberg lancerer en ny portefølje af 65 specialøl og cidere på det britiske marked.

Det skriver Foodbev.

Satset kommer oven på et ifølge Carlsberg succesfuld salg af amerikanske fra specialøl Brooklyn Brewery, som Carlsberg sælger i 15 lande.

"Vi er opsatte på at videreudvikle og få specialølkategorien til at vokse. Kategorien har oplevet en kraftig stigning i populariteten i de senere år, og gennem investeringer og innovation er det lykkedes Carlsberg at hente nye forbrugere til ølkategorierne," siger chef for specialølkategorien hos Carlsberg i Storbritannien, Adrian Rigby, til mediet.

Til skræk og advarsel – her er Carlsbergs britiske horror-historie

Carlsberg klar på opkøb af specialbryggerier i Storbritannien

Carlsberg lod konkurrent få stor ejerandel hos sin samarbejdspartner

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier