FødevareWatch

Carlsberg med nyt øl- og cidersats i Storbritannien

Ølkoncernen lancerer en ny specialøl- og ciderserie i Storbritannien. Serien skal sikre fortsat vækst i kategorien, lyder det fra koncernen.

Matt Dunham/AP/Polfoto
Foto: Matt Dunham/AP/Ritzau

Carlsberg lancerer en ny portefølje af 65 specialøl og cidere på det britiske marked.

Det skriver Foodbev.

Satset kommer oven på et ifølge Carlsberg succesfuld salg af amerikanske fra specialøl Brooklyn Brewery, som Carlsberg sælger i 15 lande.

"Vi er opsatte på at videreudvikle og få specialølkategorien til at vokse. Kategorien har oplevet en kraftig stigning i populariteten i de senere år, og gennem investeringer og innovation er det lykkedes Carlsberg at hente nye forbrugere til ølkategorierne," siger chef for specialølkategorien hos Carlsberg i Storbritannien, Adrian Rigby, til mediet.

Til skræk og advarsel – her er Carlsbergs britiske horror-historie

Carlsberg klar på opkøb af specialbryggerier i Storbritannien

Carlsberg lod konkurrent få stor ejerandel hos sin samarbejdspartner

Forsiden lige nu

Seges: Danske landmænd får underskud på 7,5 mia. kr.

Tørken og de lave svinepriser efterlader de danske landmænd med det største underskud siden finanskrisen. Flere hundrede bedrifter ventes at gå konkurs, og hele sektorens konkurrenceevne er truet, fordi landmændene skærer voldsomt ned på investeringerne.

Arla lukker endnu et mejeri

Arla Foods har besluttet at lukke det sydvestjyske Endrup Mejeri, som det seneste år har fungeret som modningscenter og pakkeri for oste.

Dansk fødevaresikkerhed blandt verdens bedste

Danmark har et godt ry på fødevarefronten, ifølge parterne bag det offentligt-private initiativ Food Nation. Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen peger på et uudnyttet potentiale eksportpotentiale for danske fødevarevirksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier