FødevareWatch

Cargill kaster 260 millioner efter sødemiddel

Den amerikanske råvarekæmpe Cargill investerer massivt i en udvidelse af porteføljen i Europa.

Foto: Andre Penner/AP/POLFOTO/arkiv

Det amerikanske fødevare- og landbrugskonglomerat Cargill investerer 35 mio. euro - svarende til ca. 260,5 mio. kr. - på at styrke sine eksisterende europæiske fremstillingskanaler, der hører til i Manchester i England, Bergen op Zoom i Holland og Wroclaw i Polen.

Det skriver Foodbev.com.

"Vores brede produktportefølje og tekniske formåen kombineret med vores udvidede netværk af faciliteter rundt om i Europa og vores ekspertise i risikostyring vil hjælpe vores kunder med at fortsætte innovation, udvide deres muligheder inden for sødmemiddel, afbøde forretningsmæssige risici og skabe værdi," lyder skudsmålet fra Alain Dufait, der er finansdirektør i Cargill afdeling for stivelse og sødemiddel.

Han fortæller endvidere, at det for første gang i årtier nu bliver muligt at tilbyde en fuldt fleksibel produktportefølje inden for sødemiddel, der højt til intet kalorieindhold.

Råvarekæmpen Cargill mindsker sit brug af antibiotika i kalkuner

Forsiden lige nu

Konkurrent slår Arla på omsætningsvækst

Hollandske Frieslandcampina har oplevet fremgang på fjerne markeder og skruede markant op for omsætningen i 2017. Bundlinjen går dog tilbage, og topchefen peger på flere årsager til udviklingen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier