FødevareWatch

Svensk juiceproducent flytter produktion til Danmark

Brämhults planlægger at åbne et nyt presseri i Danmark til næste år. Det betyder udflytning af arbejdspladser fra Sverige hertil, oplyser selskabet.

Snart er det slut for dette presseri. | Foto: Creative Commons erkännande.

Juiceselskabet Brämhults lukker dets presseri i den vestsvenske by Borås for at åbne et nyt presseri i Ringe på Fyn til december næste år.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Danske Rynkeby har i forvejen en fabrik i Ringe og ligesom Rynkeby, er Brämhults blevet opkøbt af den tyske juicekoncern Eckes Granini, der nu samler aktiviteterne tættere på hinanden i de to selskaber.

Rynkeby er igen klar til at friskpresse juicemarkedet

Det nye presseri skal sikre vækstgrundlaget hos Brämhults for fremtiden, lyder det fra direktør i Brämhults Magnus Berndtsson.

"Presseriet i Borås kræver mere vedligeholdelse og er for lille til, at vi kan vokse som virksomhed. Ved at flytte produktionen kan vi forbedre kvaliteten yderligere samtidig med, at vi udvider kapaciteten," siger han.

Få adgang til alle FødevareWatch-nyheder – HER!

Brämhults har produceret frisk juice i Borås siden 1947, og i dag er 39 personer beskæftiget på fabrikken, der snart lukker. I alt beskæftiger Brämhults 70 personer.

"Jeg er utrolig imponeret over det arbejde, vores medarbejdere gør hver dag på presseriet i Borås. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at medarbejderne kan blive kompenseret på den bedst mulige måde, og for få dem i nye jobs," siger han videre i en pressemeddelelse.

Juice-direktør fastslår: Rynkeby bliver i Danmark

Derfor vinker Arla farvel til juiceklenodie

Mere fra FødevareWatch

Royal Greenland vil sprede nettet mere ud globalt

Den grønlandske fiskekæmpe skal have flere og tykkere tråde ud til de store globale markeder. Efter et barskt 2020 med nedgang i omsætningen på knap en halv mia. kr. og underskud skal salgskanalerne være stærkere, lyder det fra topchef Mikael Thinghuus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier