FødevareWatch

Serieiværksætter og tv-kok lancerer vin-satsning

Morten Strunge, der blandt andet har tjent stort på e-bogsløsningen Mofibo, går sammen med bl.a. tv-kokken Thomas Herman om at angribe vinbranchen med en ny forretningsmodel.

Serieiværksætteren Morten Strunge har kastet sig over vinbranchen. | Foto: Lars Krabbe

Efter otte måneders forarbejde er serieiværksætteren Morten Strunge klar til et nyt iværksættereventyr. Denne gang med base i vinbranchen. Det sker i en ny virksomhed, der får navnet Winefamly, og har officiel premiere 1. december 2016.

Det skriver Børsen.

Morten Strunge, der har tjent stort på salg af virksomheder som mobilselskabet Onfone og læseklubben Mofibo, fortæller til avisen, at Winefamly bliver en landsdækkende vinklub, som vil blive eksponeret massivt med tv-reklamer, ligesom selskabet også arbejder på at få aftaler med flere dagblade. For et månedligt abonnement vil folk kunne købe vin til kostpris, hvilket vil give en besparelse på mellem 40 og 60 pct.

"Der sælges hvert år 200 mio. flasker vin i Danmark og ja, der findes i forvejen sindssygt mange iværksættere i vinbranchen. Men de tror, de kan selektere vin bedre end andre. Og generelt for konkurrenterne handler det om at få dig til at købe så meget som muligt – og helst den vin, som giver dem mest profit. Den mekanisme sætter vi ud af kraft."

Foruden Morten Strunge er yderligere tre mand med i ejerkredsen. Det drejer sig om tv-kokken Thomas Herman og Thomas Pedersen, der står bag en anden vinforretning, Vild med Vin. Fjerde mand i ejerkredsen er Rasmus Jensen, som tidligere har haft en direktørpost i Mofibo.

Mere fra FødevareWatch

Hvem er Henning Kjeldsen?

PROFIL: Han er en mand med mange ansigter. I offentligheden er han døbt "kvotekongen", i retssystemet er han tiltalt, men der er også en anden fortælling om storfiskeren Henning Kjeldsen. På havnen i Skagen er han helten og manden, som hjælper de unge fiskere ind på et hårdt marked.

Danæg overtager finsk partner

Danæg-koncernen, der i forvejen ejede omkring en fjerdedel af et finsk pakkeri og produktselskab, har købt resten af selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier