FødevareWatch

Carlsberg kan tørre sveden af panden

EM-ballade kommer ikke til at ramme det danske bryggeri fra Valbybakke.

Carlsberg kan efter et par nervepirrende dage ånde lettet op. Bryggeriet, der er storsponser ved EM i fodbold i Frankrig, har fået tilladelse til fortsat at servere øl ved stadioner og i fanparker.

Det skriver Jyllands-Posten Erhverv.

"Indtil videre fortsætter vi med at servere Carlsberg-pilsnere og Tourtel Twist i fanzonerne og vores lavalkoholøl Carlsberg 0,5 pct. på stadioner," siger Carlsbergs informationschef, Kasper Elbjørn, til Jyllands-Posten Erhverv.

Prøv FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

De franske myndigheder har tidligere truet med alkoholforbud i områder omkring stadioner, efter omfattende uroligheder i Marseille mellem russiske og engelske fans i weekenden. I forbindelse med torsdagens kamp mellem England og Wales blev der udstedt et 24-timers alkoholforbud op til kampen.

Carlsberg har postet millioner i Euro 2016, hvoraf en del af pengene forhåbentligt kan blive hentet hjem på ølsalg i forbindelse med fodboldkampene. I forvejen er Carlsberg hæmmet af, at der ikke må reklameres for alkohol på stadioner.

Carlsberg bider negle efter trusler om forbud mod øl til EM

Rusland forbyder kæmpeøl - dårligt nyt for Carlsberg

Carlsberg indgår samarbejde med global energikæmpe

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier