FødevareWatch

Carlsberg erstattes som ølpartner i Premier League

I kampen om fodboldsfansenes øltrang har Carling erstattet Carlsberg i fodboldligaen Premier League. Det har kostet ejerne Molson Coors 39 mio. dollars.

Martin Rickett/AP/Polfoto
For den nette sum af 253 mio. kr., har Carling erstattet Carlsberg som partner i Premier League. Foto: Martin Rickett/AP/Polfoto

Når den britiske fodboldliga Premier League begynder til august, vil det ikke længere være Carlsberg de tørstige fans skyller ned, men derimod Carling, et øl-mærke under det canadiske bryggeri Molson Coors.

Det skriver Chicago Tribune.

Aftalen har indtil videre kostet Molson Coors 39 mio. dollars, eller hvad der svarer til mere end 253 mio. danske kroner. Dertil kommer et krav om at bruge yderligere 26 mio. kr. på markedsføring, samt rettighederne til at skænke øl op inde på stadierne og reklamer på forboldbanens bander.

Carlsbergs vicepræsident for marketing, Mikkel Pilemand, udtaler til Chicago Tribune, at Carlsberg denne sæson fokuserer på andre fodboldrelaterede investeringer, blandt andre det Europæiske Mesterskab.

"Vi fortsætter med andre kommercielle fodboldpartnerskaber såsom Liverpool, Tottenham og flere forskellige landshold, samt fortsat engagement i sporten og vores overordnede rolle i fodbold," siger Mikkel Pilemand.

Det er Carlings første officielle sponsoraftale siden 2012, og virksomheden håber at nå ud til det østeuropæiske marked, hvor specielt Rusland og Ukraine er interessante for bryggeriet.

Bank: Liverpool er en god ide for Carlsberg

Carlsberg forlænger aftale med engelsk traditionsklub

Carlsberg-optakt: Talløst kvartal ventes at vise fremgang

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier