FødevareWatch

Kolding-bryggeri udvider fra specialøl til spiritus

TEMA: Trolden Bryghus satser stort i det små og har netop ansat sin første fuldtidsmedarbejder. Ejeren har lavet specialøl i 10 år, men nu går han efter sin drøm om at producere whisky og andet spiritus.

Foto: Colourbox

Selv små skidt kan være store, hvis man er lille. Michael Svendsen har produceret specialøl i sit bryggeri Trolden Bryghus i Kolding i 10 år, og nu er han klar til at tage flere af den slags store små skridt.

Han har netop ansat en brygmester, der er første fuldtidsansatte ud over ham selv nogensinde. Han har udvidet bryggeriet med et destilleri, der producerer vodka, gin, rom og på sigt whisky. Og så skal han til at eksportere mere – altså eksport i den forstand, at hans produkter skal ud over Koldings kommunegrænser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier