FødevareWatch

Medie: Nye aktører melder sig i kampen om ølmærker

Både Carlsberg og en tidligere britisk spiritusboss er blevet meldt interesserede i at opkøbe ølmærkerne Grolsch og Peroni fra Sabmiller, og nu melder nye aktører – blandt andet en japansk og en spansk bryggerikoncern – sig på banen, skriver Bloomberg.

Foto: SABMiller/PR

Selvom Carlsberg ikke selv har været ude og kommentere på det, så mener flere analytikere, at den danske bryggerikoncern bør kigge på mulighederne for at overtage de to ølmærker Grolsch og Peroni fra Sabmiller.

Men hvis Carlsberg går med tanker i den retning, kan selskabets godt forberede sig på kamp til stregen. Flere andre aktører menes at være interesserede i at købe de to brands, og nu kan man ifølge Bloomberg føje nye navne til listen.

Ifølge nyhedsbureauet er japanske Asahi og spanske Mahou-San Miguel også ved at kigge på mulighederne for at opkøbe ølmærkerne, som Sabmiller må afhænde for at opnå godkendelse af sin forestående fusion med Ab Inbev.

Oplysningerne kommer fra anonyme kilder tæt på forhandlingerne, som også kan berette, at investeringsselskaber som KKR & Co. og Cinven lurer i kulissen.

Ingen af de omtalte selskaber har ønsket at kommentere sagen over for Bloomberg.

Medie: Tidligere Diageo-boss vil snuppe mulige Carlsberg-opkøb

Ligner Carlsberg en køber af Peroni?

Sydbank: Carlsberg er nødt til at se på mulighederne i Peroni

Ratingbureau rynker på næsen af mulige Carlsberg-køb

Mere fra FødevareWatch

Nye kundeaftaler skal løfte Hørkrams høje vækstmål

Omsætningen i Hørkram Foodservice skal ifølge selskabets målsætning hæves med knap 1 mia. kr i år. Vejen derhen lyder på nye aftaler og mere fart på i et buldrende marked, fortæller adm. direktør Preben Kristensen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier