FødevareWatch

Alle venter på Cees t' Harts store tale på ølkassen

NYHEDSANALYSE: Der er noget at bevise for Carlsbergs topchef. De fleste analytikere har Carlsberg-aktien på sælg eller behold. Meget få anbefaler et køb før strategiplanen offentliggøres i løbet af 1. kvartal.

Analytikernes øjne hviler på Carlsbergs direktør, Cees't Hart, når han fremlægger første kvartalsregnskab i 2016. | Foto: FrieslandCampina/PR

Hvis man ser analytikerkorpset som en jury, der venter på at afsige dommen over  Carlsbergs fremtid, så ser det lige nu lidt overskyet ud.

Bryggeriets koncernchef, Cees t' Hart, skal levere en virkelig god og troværdig strategiplan i årets første kvartal for at omvende de mange skeptikere. Blandt de 34 analytikere, som har oplyst deres forventninger, anbefaler 8 et køb af aktien, 11 har ratingen "behold", og 15 mener, at tiden er til at sælge, og/eller at aktien vil underpræstere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier