FødevareWatch

Lidl fordobler panten

Frem til jul er det muligt for pantjægerne at give ekstra store bidrag i Lidls pantautomater. Detailkæden fordobler panten, hver gang kunderne donerer deres pant i stedet for at få pengene udbetalt.

Foto: Ole Lind/POLFOTO/arkiv

De tomme flasker bliver dobbelt så meget værd i tiden frem mod jul.

I hvert fald hvis man går en tur i Lidl, og istedet for at få pantbonen printet i flaskeautomaten bruger donationsknappen og sender pantpengene videre til Danske Hospitalsklovne. Lidl fordobler den pantdonation, der kommer ind i automaterne fra 1. december og indtil jul, skriver kæden i en pressemeddelelse.

”Vores kunder har taget rigtig godt imod tiltaget, og derfor synes vi det var oplagt, at vi her i den søde juletid bakkede ekstra op om den gode sag,” siger Lidls kommunikationschef Rikke Brandes. Hun håber, at den samlede donation når op over 100.000 kr.

Donationsknappen på pantautomaten i Lidl er installeret i forbindelse med, at Lidl har indgået partnerskabsaftale med Danske Hospitalsklovne og samtidig er blevet hovedsponsor for velgørenhedsorganisationen.

Dansk supermarkedsboss ruster sig med milliarder til nye investeringer

Dansk Supermarked: Derfor beholder vi vores buræg

Lidl fjerner buræg i alle danske butikker

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier