Japansk sake-producent udvider til Europa

Hiro Sake, som producerer den klassiske japanske spiritus af samme navn, udvider nu forretningen til Mexico og det første europæiske land i det nye år.
Flasker med japansk sake (genrebillede) | Foto: Colourbox
Flasker med japansk sake (genrebillede) | Foto: Colourbox

Den japanske spirituskoncern Hiro Sake vil fra det nye år begynde at sælge sin håndlavede luksus-sake på nye markeder i Nordamerika og Europa.

Det skriver branchemediet FoodBev.

Sake er en traditionel japansk spiritus lavet på ris, og Hiros version af drikken vil fremover kunne findes i butikker i Mexico og Italien, samt senere i en række andre europæiske lande.

Selskabet har således indgået et distributionssamarbejde med Importaciones Colombres, som vil bringe Hiro Sake til en række butikker i Mexico fra 1. januar 2016. Samtidig vil det japanske selskab ifølge medstifter og adm. direktør Carlos Arana begynde distributionen i Italien fra det nye år.

”Vi ser ud til at kunne opnå trecifret vækst i 2015. Det har været et meget spændende år for vores brand, da vi har fået flere henvendelser om at gøre Hiro tilgængeligt på nye markeder. Vi har fået godt fodfæste i USA og Puerto Rico, og vi er spændte på at bevæge os ind i Mexico og endda Europa i 2016,” siger Carlos Arana til FoodBev.

Udover at rykke til nye geografiske områder har selskabet også annonceret to nye distributionsaftaler i USA, hvor man altså allerede er til stede. Disse aftaler dækker de to stater New Jersey og Ohio.

Medie: Suntory vil droppe samarbejde med kinesisk ølgigant

Suntory vil ælde whisky i rummet

Whisky sætter verdensrekord: 785.000 kr. for en flaske

Japanere vil udfordre Carlsberg og Heineken i Myanmar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også