FødevareWatch

Ny brygmester til ombrust bryggeri

Ovenpå en længere turbulent tid i Viborg Bryghus, hvor direktøren først blev fyret og siden hevet ind igen, har man nu ansat en ny brygmester, der skal stå for produktionen fremover.

Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Borberg.

Viborg Bryghus har ansat 37-årige Rene Sørensen som ny brygmester.

Det meddeler bryghuset i en pressemedddelelse.

Rene Sørensen har en baggrund som laborant og miljøteknikker og han har i flere år hobbybrygget øl sammen med et par kammerater på Nordenfjords håndbryg. Her har den kommende brygmester stået for brygningen på Løkken Bryghus' anlæg.

"Der er ingen tvivl om at Rene Sørensen er en rigtig øl nørd, og han glæder sig til at komme i gang med at videreføre Viborg Bryghus´ koncept med månedens øl, hvor der hver måned er en ny øl på en af hanerne i Bryggerstuen Munken," skriver Viborg Bryghus i meddelelsen med henvisning til den brewpub, som bryggeriet også ejer.

Efter et særdeles omtumlet 2014 for Viborg Bryghus, hvor direktør Hans Jørgen Poulsen først blev afsat som direktør for senere igen at blive taget til nåde, landede virksomheden en bundlinje på minus 136.000 kr.

Ifølge direktøren blev rekordhøj, og den overgik nettoomsætningen i 2013, som var på 4,36 mio. kr. Seneste overskud blev registeret tilbage i 2012.

Viborg Bryghus forbedrer i omtumlet år

Viborg Bryghus-direktør fortsætter i jobbet

Stauning Whisky henter destillatør fra Viborg Bryghus

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier